Google Ads Service

Uw vacature hoog in Google? Dat kan met onze unieke Google Ads Service.

Als Google Partner kunnen wij met de inzet van Google Ads gegarandeerd bezoekers leiden naar uw vacatures op HEAO-banen.n​l. Zo krijgt u direct reacties op uw vacatures. Wanneer u een vacature snel vervuld wilt hebben en direct reacties wenst van potentiële en geschikte kandidaten raden we u dan ook aan om gebruik te maken van onze Google Ads Service voor uw vacaturecampagnes.

Hoe werkt de Google Ads Service van HEAO-banen?

Onze gecertificeerde Google Ads specialisten plaatsen uw vacature direct in Google. Zichtbaar voor de juiste kandidaten en aleen in de door u gewenste regio! Door onze ervaring haalt u zo het beste rendement uit uw recruitment budget en... wij doen al het werk voor u!

Google Ads Service in het kort

Wij verzorgen de advertentiecampagne voor uw vacature(s) op HEAO-banen.n​l op Google volledig en bouwen de Google Ads Campagne. Dit is inclusief:

  • Keyword-research tbv van de vacature
  • Benchmark tbv vaststellen mogelijkheden en concurrentie
  • Inrichting campagne en advertentiegroepen
  • Selecteren Keywords
  • Schrijven van de advertentieteksten inclusief CTA’s
  • Inrichten en maken van extensies
  • Planning en Bidmanagement

Staffel en prijzen Google Ads Service

Het tarief dat wij hanteren is zeer voordelig en opgebouwd uit een bedrag voor de research, het bouwen en het optimaliseren van uw campagne. Bovendien is er al een budget voor de aankoop van de kliks bij Google opgenomen. Met deze clicks(=respons) bent u direct verzekerd van bezoekers en reacties door kandidaten op uw vacatures.

Duidelijk en transparant. U weet precies wat u betaald en krijgt geen onvoorziene kosten of een factuur van Google achteraf!

 Type

Inbegrepen Budget Google*

Prijs Google Ads Service
(Incl. Budget Google)

Prijs Plus Pakket
(Incl. Budget Google)

 Silver

      € 200

      € 399

      € 799

 Gold

      € 350

      € 649

      € 949

 Premium

      € 500

      € 849

      € 1149

* Het budget voor de aankoop van kliks bij Google. Dit bedrag is inbegrepen in de totaalprijzen die u ziet voor de Google Ads Service en het Plus Pakket


Adverteer prominent op HEAO-banen.nl

Wilt u extra aandacht genereren voor uw vacature ? Met een Top Vacature staat uw vacature prominent hoog in de matchende zoekresultaten, maar met een aanvullende Spotlight Banner wordt uw vacature nóg prominenter gepromoot!
HEAO-banen Adverteren >> >>

Onze diensten en tarieven

Bekijk hier ons uitgebreide dienstenpakket om uw werving en selectie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn bij het vinden van de juiste kandidaat voor uw vacature. Tegen aantrekkelijke tarieven!  
Bekijk ons Dienstenpakket >>
© 1999 - 2023 HEAO-banen.nl is een onderdeel van Jobsonline B.V. - All Rights Reserved