Zekerheuts

Financiële dienstverlening is mensenwerk. De adviseurs van zekerheuts nemen daarom graag de tijd voor u. In onze kantoren in Nuth, Landgraaf, Brunssum en Born maken wij werk van goed advies op het gebied van verzekeringen en overige financiële zaken. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. 

Wij zeggen niet voor niets; goed advies is maatwerk!

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Onze adviseurs houden hun kennis voortdurend actueel; regelmatig zitten de adviseurs van zekerheuts achter de studieboeken om u van goed advies te kunnen blijven voorzien. Zo krijgt u gegarandeerd een weloverwogen advies.

Uw belangen op het gebied van verzekeringen en financiële diensten staat daarbij voorop. Dat is het uitgangspunt voor onze dienstverlening. Op het moment dat u een eerste verzekering aanvraagt bij zekerheuts, onderzoeken wij welke aanbieder voor u het aantrekkelijkste en meest passende aanbod heeft. Daarbij willen wij u een optimale kwaliteit bieden voor een goede prijs. Wij willen zeker niet de goedkoopste zijn, maar u wel kunnen ontzorgen op de momenten dat u dat nodig heeft. En daar stopt het niet; want met zekerheuts heeft u een ervaren partner op gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen.

Wanneer u een vraag heeft of wanneer u een beroep moet doen op een door u afgesloten verzekering staan onze adviseurs voor u klaar. En wanneer iets beter kan of er nieuwe oplossingen zijn die u mogelijk verder kunnen helpen dan zullen wij niet schromen u daarvan te laten profiteren. Wij zeggen niet voor niets; goed advies is maatwerk!

Dat betekent voor u:

  • dat wij u veel administratieve rompslomp uit handen nemen;
  • dat wij bij schade zorgen voor een vlotte en adequate schadeafwikkeling;
  • dat wij u op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen
  • dat wij de tijd voor u nemen om u goed te kunnen adviseren
  • dat wij u persoonlijke aandacht geven. Bij ons bent u nog een klant en geen nummer

zekerheuts: hét adres voor al uw verzekeringen en financiële zaken in Zuid-Limburg!

Werkgever
Nuth
0 - 1
nee


Vacatures van Zekerheuts

© 1999 - 2021 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HEAO-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie