Xpol B.V.

Xpol is meer dan een gewone service provider in the agro-industrie. Wij synchroniseren vraag en aanbod in de professionele markt van verse bloemen, groenten en kruiden. Onze klanten zijn internationale supermarktketens, groothandels en het horecasegment. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om direct zaken te doen met de internationale kwekers, waardoor de keten tot aan de consument zo kort mogelijk wordt. Niet alleen onze ervaring en uitgekiende logistiek zijn sleutels tot ons succes, ook onze intensieve contacten met de kwekers aan de bron stellen ons in staat samen met onze klanten productcombinaties en concepten voor consumenten te ontwikkelen.
Wij zijn een service provider die graag de status quo uitdaagt. Door op deze manier te werken, vervangen wij ‘handelen’ in synchroniseren: dit vereist samenwerking tussen alle belanghebbenden gebaseerd op een gezamenlijk doel in de distributieketen.

Wij noemen dit de Xpol Inclusive business methode. Met kantoren in Nederland en Kenia werken wij aan gezamenlijke groei en waardecreatie door de beste producten op maat voor de consument. Wij geloven in vanzelfsprekende samenwerking voor de lange termijn die leidt tot waardevermeerdering in de distributieketen. Dit creëert de beste duurzame resultaten en voordelen voor ieder.

Wij anticiperen op de wereldwijde bevolkingsgroei en de vraag naar verse producten door het delen van kennis met als doel een betere stroom in de distributie, betere kwaliteiten en slimmere afvalbeheersing. Zakendoen kan alleen duurzaam zijn als we een gezamenlijk hoger doel hebben in de waardeketen. Op de lange termijn en richting de maatschappij als geheel. Kwaliteit, consistentie en service op maat zijn de sleutel tot succes.

Werkgever
Rijsenhout
11 - 25
nee


© 1999 - 2019 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HEAO-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie