VIER accountants en belastingadviseurs

U kunt bouwen op de kennis en kunde van 16 gemotiveerde professionals onder leiding van Rob Vink AA en Els Erkens AA/RB. Onze kracht: doordenken, meedenken, vooruitdenken.

Dat doen we door relevante nieuwe ontwikkelingen tijdig te signaleren én met u delen. Zo organiseren we regelmatig webinars of bijeenkomsten over specifieke, actuele onderwerpen, zoals over de wet DBA of de uitfasering van het pensioen eigen beheer. Daarnaast bieden wij u het hele jaar door verdiepende informatie aan op deze site en in onze digitale nieuwsbrief die om de 4 weken verschijnt. We zoeken uiteraard ook regelmatig zelf contact met u op: om te weten wat er bij u speelt en onze kennis en ervaring met u te delen.


Missie

Onze maatschappij blijft zich in een hoog tempo ontwikkelen. Dit geeft ondernemers kansen, uitdagingen én de noodzaak mee te gaan in steeds weer nieuwe ontwikkelingen. Bij VIER Accountants en Belastingadviseurs stimuleren we al onze relaties, cliënten en medewerkers om hun ontwikkeling vorm te geven. Daarbij ondersteunen we u, als cliënt, in het moderne ondernemerschap. Wij zetten niet alleen helder alle cijfers op een rij. Wij geven ook gevraagd en ongevraagd advies, zodat u met nog meer focus kunt doen waar u goed in bent: ondernemen.

Werkgever
Amersfoort
11 - 25
nee


© 1999 - 2019 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HEAO-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie