Ten Raede Groep

Missie & Visie

Visie

Ten Raede Groep streeft ernaar voor het MKB in de Drechtsteden het meest vooruitstrevende MKB-advieskantoor te zijn. Wij zetten ons volledig in op het versterken van ondernemingen en innoveren continu. Het bundelen van de financiële disciplines zien wij als de toekomst voor onze organisatie. De kennis op het gebied van geldrisicoregel en recht binnen ons kantoor zal blijven zorgen dat alles op een hoogwaardig niveau en onder de goede voorwaarden geschiedt. We zijn een full service advieskantoor waar ondernemerschap wordt gestimuleerd.

Missie

Ten Raede Groep is een financieel dienstverlener welke een betrouwbare en proactieve sparringpartner voor haar cliënten en medewerkers is in alle zaken rondom geld, regel, risico en recht. Hierbij staan professionaliteit, de veelzijdige vakkundigheid en betrokkenheid voorop. Wij streven ernaar voortdurend te innoveren, zodat onze diensten optimaal bij de wensen en eisen van onze cliënten, medewerkers en de snel veranderende wereld aansluiten. Ten Raede Groep zorgt ervoor dat ondernemers zich bezig kunnen houden met ondernemen. Zorgen dat ondernemers daardoor optimaal kunnen uitblinken, is onze passie.

Introductie

Ten Raede Groep is een buitengewoon veelzijdig dienstverlener. Al jaren leveren wij advies en maatwerk op de gebieden geldregelrisico en recht aan ondernemingen en ondernemers in en buiten de Dordtse regio. Wij hebben door de jaren heen een divers relatiebestand opgebouwd binnen een breed spectrum aan branches. Dat dit waardevol is, blijkt uit de vaak langlopende relaties. 

Elke onderneming heeft iets unieks. De kracht van Team Ten Raede is dat we op veel gebieden direct inzetbaar zijn, veel meer dan wat een gemiddeld administratiekantoor te bieden heeft. Binnen Team Ten Raede vindt u veelzijdige specialisten met de kennis én kwalificaties voor veel vakgebieden. Zij werken onderling nauw samen aan een optimaal resultaat voor de relaties. 

Ten Raede Groep heeft zich ontwikkeld van een traditioneel administratie- en assurantiekantoor tot een onafhankelijk full service financieel dienstverlener, met alle specialisaties op het gebied van financiën, belastingen, assurantiën en arbeidsrecht onder één dak. Met de focus op MKB-bedrijven heeft de veelzijdige organisatie de afgelopen jaren een professionele en klantgerichte reputatie opgebouwd.

Werken bij Ten Raede Groep

Ten Raede Groep is een dynamisch bedrijf met een grote verscheidenheid aan relaties in diverse sectoren van het MKB. Onze aanpak voor de relaties maakt ons een bijzonder kantoor. Er is een actieve betrokkenheid bij de klant. We gaan er voor om onze relaties te versterken.

Bij Ten Raede Groep wordt er gewerkt in een multidisciplinair team met MKB Adviseurs, fiscalisten, risico specialisten en HR-adviseurs. Zo wordt er vanuit verschillende invalshoeken naar situaties gekeken, hetgeen zorgt voor een hoge kwaliteit van ons advies. Samenwerken is dan ook erg belangrijk in onze organisatie.

Ten Raede Groep heeft een informele cultuur. Iemand past bij ons wanneer hij een hoge betrokkenheid heeft bij het werk en onze organisatie. Geen 9-5 mentaliteit. Je gaat bij ons voor het team. Je wilt jezelf gedurende de hele loopbaan blijven ontwikkelen en uitdagen. Je hebt een enthousiaste en energieke persoonlijkheid en weet van aanpakken. Wij bieden onze medewerkers een uitdagende en afwisselende baan in een prettige werkomgeving. Wij vinden onze mensen belangrijk. Het onderscheidende vermogen van Ten Raede Groep zit namelijk in haar mensen.

Ben je van mening dat je voor ons een aanvulling kunt zijn, stuur ons dan een open sollicitatie. Bij vragen kun je altijd telefonisch contact opnemen met Rianne de Visser, medewerker HR en Marketing & Communicatie.

T. 078-6311366

E. HR@tenraede.nl

 

Werkgever
Dordrecht
11 - 25
nee


© 1999 - 2019 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HEAO-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie