Smit & Partners B.V.

Over ons

Wij denken in antwoorden en oplossingen

De visie van het accountantskantoor kent drie krachtige pijlers: vooruitkijken, meedenken en efficiency. Wat bedoelen wij hiermee? Wij denken in antwoorden en oplossingen. Samen met u!

Wij gaan verder

De standaardwerkzaamheden die met accountancy worden geassocieerd zijn: de administratie verwerken, boekhoudingen controleren, jaarrekeningen samenstellen, fiscale aangiften opstellen en salarissen verwerken. Dat doen wij, maar de accountants, fiscalisten en adviseurs van Smit & Partners B.V. uit Heiloo gaan verder.

Vooruitkijken, meedenken en efficiency

Wij kijken niet alleen naar de historie, in de zin van jaarrekeningen, maar wij kijken samen met u juist vooruit. Er worden prognoses en begrotingen gemaakt voor het volgend jaar en trends worden gespot. Ook kijken wij – in samenwerking met de klant – naar de liquiditeit. Op basis van dit cijfermateriaal kunnen wij een financieel, fiscaal en persoonlijk plan uitstippelen voor de toekomst. Smit & Partners denkt met u mee! Wij zijn uw sparring partner en luisterend oor. Wij vertalen uw vragen naar duidelijke antwoorden en communiceren in uw spreektaal.

Wij zijn accountant, fiscalist en (belasting)adviseur en kunnen u zo doeltreffend mogelijk adviseren over uw cijfers en belastingzaken.

Werkgever
Heiloo
6 - 10
nee


Vacatures van Smit & Partners B.V.

© 1999 - 2021 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HEAO-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie