Leidsche Rijn Adviesgroep B.V.

Welkom bij Leidsche Rijn Adviesgroep B.V.

Leidsche Rijn Adviesgroep is een administratie- en belastingadvieskantoor in De Meern dat gespecialiseerd is in het samenstellen van jaarrekeningen, fiscale dienstverlening en allerhande (salaris) administratieve en juridische dienstverlening. Vanuit onze vestiging in De Meern, aan de rand van Utrecht, bieden we totaaloplossingen aan klanten in uiteenlopende branches in het midden- en kleinbedrijf en starters.

Wij proberen onze klanten een zo compleet mogelijk pakket van diensten aan te bieden. Dit biedt als voordeel dat u al uw financiële, fiscale en juridische zaken bij ons kunt onderbrengen zonder afhankelijk te zijn van meerdere partijen.

Als ondernemer doet u er alles aan om relaties te overtuigen van uw diensten of producten. Of u bent al druk bezig met een aantal opdrachten en moet u volledig focussen op de commerciële activiteiten.

De overheid eist van ondernemers dat zij een correcte administratie bijhouden. Ook dient u op de hoogte te zijn van vergunningseisen, verordeningen en fiscale verplichtingen. Administratieve zaken waar u geen tijd voor (over) heeft.

LRA helpt graag uw financiële administratie op deskundige wijze op de rails te zetten en bij te houden. We maken u vertrouwd met de administratie van uw onderneming!

Werkgever
De Meern
6 - 10
nee
1997


Vacatures van Leidsche Rijn Adviesgroep B.V.

© 1999 - 2020 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HEAO-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie