Dwars Makelaars B.V.

Over ons

Dit is Dwars Makelaars

Dwars Makelaars is in 1997 in Weert opgericht door René Dwars onder de naam René Dwars Makelaardij. Vanuit hier zijn we gegroeid naar een kantoor met een hecht team van 10 medewerkers en 2 vestigingen, in Weert en Eindhoven. We zijn een regionaal makelaarskantoor en actief in de regio’s Midden-Limburg en Zuidoost-Brabant. De overlap van deze regio’s zien wij als grote meerwaarde, door het kruisverkeer van zoekers en kopers. Ons werkgebied is daarin (provinciale-) grensoverschrijdend.  
 

Een grote stap
Wij begrijpen dat een woning aan- of verkopen één van de grootste stappen in je leven is. En ook dat deze bijna altijd gepaard gaat met de nodige emoties. Des te belangrijker dat je op zo’n moment een makelaar naast je hebt staan, die je volledig kunt vertrouwen en die jou tijdens het traject ontzorgt. Wij willen graag die makelaar voor je zijn!

Team Dwars
Ons powerteam bestaat uit maar liefst 5 beëdigd makelaars, een kandidaat makelaar en een sterk back office team welke samen de kracht vormen van Dwars Makelaars. We hebben een steady team, en dankzij die jarenlange samenwerking zijn we perfect op elkaar ingespeeld en zijn de lijnen kort. Team Dwars Makelaars staat voor je klaar, of je nou een expert nodig hebt voor de aan-, verkoop of verhuur van je woning, een (gevalideerde) taxatie of een advies bij een vastgoedvraagstuk in de breedste zin van het woord. Zes makelaars betekent, 6 keer kennis, ervaring, netwerken en mogelijkheden in de agenda. Er is bovendien altijd wel een professional waarmee je een klik voelt en die het best bij jouw situaties past.
 

Binding met de regio
Wij zijn allemaal geboren en getogen in de regio. De feeling met onze markt maakt dat we ons vak kunnen uitoefenen vanuit ons hart. Wij kennen de plekken, de woningen en een groot aantal bewoners. Daarbij blijven we onszelf ontwikkelen. Omdat we steeds beter willen worden, houden we elkaar scherp, delen en vergroten we onze vakkennis en vragen we ons elke dag opnieuw af of we voor onze klanten op de goede weg zijn. Samen maken we het verschil!

Oftewel: volg jij je hart, doen wij de rest.

Werkgever
Weert
6 - 10
nee
1997


Vacatures van Dwars Makelaars B.V.

© 1999 - 2021 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HEAO-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie