De Jong Koster accountants & adviseurs

Over ons

Bij De Jong Koster werken ruim 25 specialisten. Maak kennis met het team dat voor u klaarstaat. Met boekhoudkundig, fiscaal en juridisch advies. En met praktische suggesties die u helpen om uw persoonlijke ambities en ondernemersdromen te verwezenlijken.

Elke ondernemer heeft een droom. Een ambitie. U bouwt aan iets vanuit uw passie of expertise. Maar bij iedere organisatie, hoe groot of klein ook, hoort een financiële component. En die moet goed geregeld zijn.

Bij De Jong Koster begrijpen we dat u wilt ondernemen. Het liefst heeft u zo min mogelijk omkijken naar uw financiën. U wilt gewoon zekerheid dat alles goed geregeld is. En blijft. Daar zorgen wij voor. We zijn meer dan een financiële dienstverlener. We denken niet in klanten, maar in partners. We leveren inzicht en advies. En we houden het eenvoudig. Geen gedoe. Rotterdams. Zo simpel is het.

Wij hebben hart voor de zaak én de ondernemers waar we mee werken.We helpen u om uw persoonlijke ambities en ondernemersdromen te verwezenlijken. Daar doen wij het voor. Daar worden wij blij van. Dat is De Jong Koster. 

 

 

 

Werkgever
Ridderkerk
6 - 10
nee


© 1999 - 2024 HEAO-banen.nl is een onderdeel van Jobsonline B.V. - All Rights Reserved