Blaak Verzekeringen

Wie zijn wij?

Meerdere voordelen onder één dak 

Een bijzonder aantrekkelijk voordeel is dat Blaak Verzekeringen onder één dak gevestigd is met Blaak Makelaardij, Blaak Hypotheken en Blaak Administratie. In Zetten hebben wij ook een Regiobank. Zo kunnen we ook adviseren bij het opbouwen van vermogen voor later.

Door de bundeling van onze krachten garanderen wij professionaliteit op ieder vakgebied, aantrekkelijke tarieven, korte lijnen en alle diensten onder één dak.

Blaak als belangenbehartiger

Onze ervaren en gedreven vakspecialisten geven onafhankelijk en deskundig advies over uiteenlopende financiële zaken. Zoals advies bij inkomensverlies na arbeidsongeschiktheid. Of het ordenen van je financiële zaken. Maar ook het controleren en beheren van je administratie. En het regelen van je belastingzaken. We onderhandelen, verkopen of taxateren je huis. Wat je wensen ook zijn, door onze veelzijdigheid kunnen wij het zeer waarschijnlijk voor je regelen!

Advies op maat

We geven je graag persoonlijk advies. Dat betekent dat wij op de hoogte moeten zijn van wijzigingen in je leven, zoals: samenwonen, trouwen, scheiden, verhuizen, verandering van inkomen, ondernemerschap, kinderen krijgen en kinderen die uit huis gaan en bij overlijden van verzekerden.

Betrokken bij een schade of conflict?

Graag helpen wij met het beoordelen van je rechtspositie. Vervolgens kunnen wij ook voor je onderhandelen met een tegenpartij wanneer je er zelf niet uitkomt. Ons uitgangspunt blijft dat wij altijd proberen om te helpen of te ondersteunen, ook wanneer je daarvoor (nog) geen verzekerde oplossing hebt.

Klanttevredenheid scoort een 9

Ieder kwartaal onderzoekt Blaak de klanttevredenheid van onze relaties. Voor schadebehandeling krijgen we een 9 als rapportcijfer! (het landelijk gemiddelde is een 7.2).

Regel al je financiële zaken compleet en op één adres. Wij doen meer dan je denkt!

Werkgever
Wijchen
11 - 25
nee


Vacatures van Blaak Verzekeringen

© 1999 - 2021 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HEAO-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie