AIMS Administratie Belasting Advies B.V.

Vanuit het kantoor te Haarlem verleent AIMS financiële diensten op maat aan kleine en grote ondernemingen en particulieren. Het cliëntenbestand is zeer gevarieerd van aard: zowel startende als gevestigde, nationaal en/of internationaal opererende ondernemingen, in uiteenlopende branches. Achterliggende gedachte is altijd het realiseren van de ondernemingsdoelstelling: het optimaliseren van resultaat en continuïteit.

De financiële dienstverlening omvat het verzorgen van complete administraties, salarisadministraties, rapportages, jaarrekeningen (consolidatie), alle belastingaangiften, tax-planning en overige voorkomende werkzaamheden. 

Wederzijds vertrouwen is van wezenlijk belang voor een langdurige samenwerking. AIMS streeft naar optimale dienstverlening van kwalitatief hoog niveau, in een informele sfeer. Alle AIMS consultants zijn sociaal vaardig, wat een goede communicatie tussen u en de consultant bevordert. In feite beschikt u gedurende enkele uren per week over een persoonlijk financieel manager die met u meedenkt en die de materie bruikbaar kan overbrengen. Hierdoor wordt er op hetzelfde niveau gecommuniceerd, wat leidt tot een prettige en productieve samenwerking

Werkgever
Haarlem
11 - 25
nee


Vacatures van AIMS Administratie Belasting Advies B.V.

© 1999 - 2021 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HEAO-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie