AccountXperts B.V.

Wie zijn wij

AccountXperts is een jong, groeiend accountantskantoor in Someren, dat in 2009 is opgericht door Guido Hesselmans. Guido heeft ruim 22 jaar ervaring in het vak, van assistent-accountant tot mede eigenaar bij een middelgroot kantoor. AccountXperts is ontstaan uit de ambitie voor een eigen kantoor met een persoonlijk klantencontact.

Persoonlijk

En met succes! Onze klanten kennen ons en wij kennen onze klanten/ondernemers. We zijn een sparringpartner, we gaan slagvaardig te werk en zijn scherp in het signaleren van nieuwe kansen en mogelijkheden. Wij hechten veel waarde aan een duurzame relatie zowel met ondernemers, als samenwerkende professionals. Dit is niet vanzelfsprekend en vraagt van beide kanten vertrouwen en impulsen om elkaar te blijven inspireren.

Vooruitstrevend

Door optimaal gebruik te maken van automatisering zijn wij in staat om samen met ondernemers op efficiënte en effectieve wijze te analyseren en te adviseren. AccountXperts blijft zich continue ontwikkelen waardoor we scherp blijven en pro-actief zijn.

Kwaliteit

Bovendien zijn we aangesloten bij SRA, NBA, RB, NIRPA en Fiscount ter borging van de kwaliteit van onze diensten.

Betrokken en enthousiast

Een team van betrokken en enthousiaste medewerkers adviseert, dagelijks onze ondernemers. Mensen waar wij trots op zijn!

Wil jij ook deel uitmaken van het AccountXperts team? Klik hier voor actuele vacatures of stagemogelijkheden.

Werkgever
Someren
11 - 25
nee


© 1999 - 2019 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HEAO-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie