Accoun+ Adviesgroep accountants + belastingadviseurs

Over ons

Oprechte betrokkenheid. Dat vinden we belangrijk bij Account Adviesgroep. We zijn gericht op de midden- en bovenkant van het mkb. Onze klanten komen veelal uit Brabant en Limburg, maar de vele internationale ondernemingen typeren ons. Ze komen bij ons voor onder meer belastingadvies, hun loonadministratie en HR-advies.

Ons kantoor zit in een prachtig pand in Budel. Een echte ons-kent-ons-regio. Die lokale binding is ook belangrijk voor ons. Doordat je vanaf het begin je eigen klantenportefeuille hebt, leer je direct de verschillende ondernemingen kennen. 

Thuiswerken mag, maar we zien je ook graag op kantoor. Zo houden we de verbinding met elkaar en onze klanten. Een goede vertrouwensband en langdurige relatie vinden we belangrijk. Klanten kunnen op ons rekenen en weten wat ze aan ons hebben. Tijdens mooie én lastige momenten. Je wordt een vertrouwd gezicht voor ze (en ons), dus willen we je graag lang bij het team hebben. 

We zijn er voor onze klanten én collega's. Het draait allemaal om balans. Je voelt je verantwoordelijk en zet je voor ze in, maar tegelijkertijd is einde werkdag ook einde werkdag. Je wil tenslotte ook genoeg tijd overhouden voor familie, hobby’s en sporten.

Word jij onze nieuwe medewerker? Kijk dan snel of er een interessante functie bij zit voor je.

Werkgever
Budel
6 - 10
nee


Vacatures van Accoun+ Adviesgroep accountants + belastingadviseurs

© 1999 - 2024 HEAO-banen.nl is een onderdeel van Jobsonline B.V. - All Rights Reserved