Wienen Accountants en Adviseurs

Het bedrijf
 
Ferry rondt in 1989 zijn opleiding tot accountant-administratieconsulent (AA) af. Hij zet vanaf 1990 het administratiekantoor dat tot dan toe werd gedreven door zijn vrouw, voort als accountantskantoor. Van een knus kantoor aan huis groeit de onderneming in de jaren erna lekker door. Ook zoon Richard, die inmiddels zijn opleiding tot AA had afgerond, begint zijn eigen accountantskantoor. In 2006 bundelen ouders en zoon hun krachten en ontstaat de onderneming zoals die er nog altijd is. Met een toegewijd team van professionals die met passie hun klanten bedienen.
 
Informeel en deskundig
Het ondernemen en financiën zitten bij de familie Wienen in het bloed. Ferry, zijn oom, één van Richards ooms en zijn zus zijn accountant (geweest). Henny heeft bij de belastingdienst gewerkt en de grootouders van Richard dreven jarenlang een snoep- en tabakszaak in Nijmegen.
 
Het feit dat het een familiebedrijf is zorgt voor een warme band met de klanten. Iets dat zij als bijzonder prettig ervaren; de korte lijnen, de informele sfeer, het feit dat de medewerkers precies weten met wie ze te maken hebben. Klanten zijn bij Wienen geen nummer maar mens.

Werkgever
Nijmegen
6 - 10
nee
1990


Vacatures van Wienen Accountants en Adviseurs

© 1999 - 2021 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HEAO-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie