Westenburg Assurantiën B.V.

Bedrijfsprofiel

Westenburg Assurantiën is een familiebedrijf waarbij de derde generatie inmiddels in het bedrijf actief is. De continuïteit als onafhankelijk intermediair is daarmee gewaarborgd.

Onafhankelijk betekent dat er geen financiële banden zijn met banken of verzekeraars die objectieve advisering belemmeren. Wij bemiddelen voor ruim 100 verzekeringsmaatschappijen of banken. De keuze voor een partij waar wij zaken mee doen wordt gedaan op objectieve gronden en het presteren van deze partijen op basis van prijs en kwaliteit.

Westenburg Assurantiën B.V. heeft haar hoofdkantoor aan de Claudius Prinsenlaan 111 in Breda. Daarnaast hebben wij nog een kantoor in Halsteren. Wij zijn actief in heel Nederland maar de meeste relaties zijn gevestigd in Brabant.

Momenteel werken er ruim 60 werknemers binnen de Westenburg Groep. Bij Westenburg Assurantiën werken we met gespecialiseerde afdelingen te weten:

  • een hypothekencentrum;
  • een afdeling financieel advies;
  • een afdeling particulieren;
  • een afdeling bedrijven;
  • een afdeling volmacht;
  • een afdeling schade(afwikkeling)

Onze bedrijfsfilosofie is dat in al ons handelen en denken onze klanten centraal staan en dat we streven naar een langdurige professionele relatie met onze klanten op basis van vertrouwen en de zekerheid van een goede en objectieve financiële dienstverlening.

Als gevolmachtigde van dertien grote verzekeringsmaatschappijen is Westenburg in staat haar relaties extra service te bieden. Zo worden de experts bij schade zelf benoemd en nieuwe polissen intern opgemaakt, factoren die een snelle afhandeling van zaken garanderen. Voor een aantal producten hebben wij een pool gevormd (Westenburg Verzuim Pool, Westenburg Particulier pakket) om zo tot een scherpe prijsstelling te komen tegen de beste voorwaarden in de markt. De maatschappijen waar Westenburg volmacht van heeft zijn:

ARAG Rechtsbijstand, a.s.r., Avéro Achmea, DAS Rechtsbijstand, De Amersfoortse, Delta Lloyd, Elips Life, Europeesche, HDI, Nationale Nederlanden, Reaal, Samenwerkende Glasverzekering en TVM.

Onze schade afdeling heeft juristen die zelfstandig de juridische vraagstukken oplossen. In geval van complexe schades treden zij in overleg met de maatschappijen om uw belangen optimaal te behartigen. Er wordt altijd naar gestreefd om tot een acceptabele en correcte schade afhandeling te komen.

Werkgever
Breda
26 - 50
nee


Vacatures van Westenburg Assurantiën B.V.

© 1999 - 2020 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HEAO-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie