TakeAware B.V.

Ons verhaal

Wij verkopen geen gewoon verpakkingsmateriaal. Bij TakeAware bieden wij duurzamere alternatieven voor disposables, veelal van plant-based materialen. De meeste producten uit ons assortiment dragen bij aan een circulaire economie, waarbij afval een tweede leven krijgt en wordt omgezet tot onze disposables. Alles draait om friendly disposables. We zetten hierin stappen, maar willen het niet te zwaar maken. Wij helpen jou om hapje voor stapje duurzamer te worden.

Klant staat centraal

We stellen de klant centraal door simpelweg het bestelgemak te vergroten en daarnaast de beste service te leveren. Geen gedoe voor jou is daarom ons uitgangspunt. We communiceren altijd actief en komen onze afspraken na. Hiermee willen we voorkomen dat jij misgrijpt wanneer je onze spullen (het hardst) nodig hebt.

We maken het makkelijk om een duurzamer alternatief te bestellen met behulp van ons ruime assortiment. Hierbij bieden we ook nog eens de beste prijskwaliteitverhouding. Zo kan je een keuze maken die het beste bij jou past.

Ons karakter

Met een gezonde dosis zelfzekerheid maken we graag vernieuwende keuzes. Wij hebben het hart op de tong, dromen van mooie idealen en zijn bovenal doeners. De rode draad binnen onze organisatie is naast servicegerichtheid, om te blijven vernieuwen en nooit stil te staan. We zoeken altijd naar manieren om het nog beter te doen.

Wij zijn loyaal en hebben altijd het beste met je voor. Loyaliteit is voor ons de overtreffende trap van betrokkenheid. Daarnaast zijn we daadkrachtig, we doen, proberen en bovenal bewegen. We kijken vooruit in plaats van achterom. Bovenal hebben we vertrouwen in onze eigen kwaliteiten en in die van de partners waar we mee samenwerken.

Werkgever
Baflo
11 - 25
nee


Vacatures van TakeAware B.V.

© 1999 - 2022 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063