Straetus Nederland

OPTIMALISEREN VAN WERKKAPITAAL VOOR ONZE OPDRACHTGEVERS

Een onderneming of organisatie heeft werkkapitaal nodig om producten of diensten voort te brengen. Het beschikbare werkkapitaal wordt beïnvloed door het betalingsgedrag van uw afnemers. Met effectief debiteurenbeheer zorgt u ervoor dat de afnemers tijdig betalen. Straetus biedt diensten, producten en ondersteuning om te komen tot effectief debiteurenbeheer. Met een landelijk netwerk van betrokken ondernemers staan wij onze klanten met raad en daad terzijde.

MET EEN GEZONDE CASHFLOW KAN DE ONDERNEMING ZICH CONCENTREREN OP DE KERNTAKEN.

Straetus hanteert een transparante, persoonlijke en ondernemende aanpak. Dagelijks zetten wij onze ervaring en expertise in om de opdrachtgevers te ondersteunen bij het beheren van debiteuren en innen van vorderingen. Onze ambitie is om een toonaangevende partner te zijn op het gebied van debiteurenbeheer voor ondernemend Nederland.

VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN.

Zorg dat u op de hoogte bent van de kredietwaardigheid van klanten en leveranciers. Hanteer strikte procedures voor effectief debiteurenbeheer en schakel indien nodig tijdig de expertise in van specialisten op het gebied van creditmanagement. Straetus staat u graag terzijde om dit goed in te regelen.

EFFECTIEF INNEN VAN VORDERINGEN

Indien er desondanks debiteuren in gebreke blijven, dan hanteert Straetus een effectieve en transparante aanpak. Veelvuldig communiceren wij met de debiteur en sommeren deze om tot betaling over te gaan. Met respect en oog voor professionele verhoudingen zorgen wij ervoor dat de klantrelatie behouden blijft.

Werkgever
Kampen
6 - 10
nee
2009


Vacatures van Straetus Nederland

© 1999 - 2020 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HEAO-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie