Senturra Bewindvoering B.V.

Wie zijn wij?

Wij werken met mensen voor mensen. Bij ons sta jij centraal. We hopen dat je dat ook ervaart in het contact met ons. We leggen hieronder met een mensfiguur uit wie we zijn en waar we voor staan

Hoe kijken we naar de wereld?

We willen toegankelijk zijn voor iedereen. Dat doen we bijvoorbeeld door bij de mensen thuis te komen, zodat we hen kunnen spreken op een plek waar ze zich prettig voelen.

Wat wil Senturra voor jou betekenen?

We helpen graag mensen met het regelen van zorg of financiën. Onze wens is dat we je hiermee rust en overzicht geven.

Voor wie werken we?

We werken voor mensen die hulp nodig hebben met regelwerk en financiële zaken. Dat zijn vaak mensen met een financiële problemen of mensen die het overzicht kwijt zijn. Soms hebben die mensen een beperking, verslaving of psychische aandoening of dementie. De mensen waar we voor werken wonen thuis of in een zorginstelling.

We vinden dat iedereen gelijkwaardig is en willen graag iedereen ook zo behandelen.

Waarvoor staan wij?

Voor ons is iedereen gelijkwaardig, maar niet iedereen is gelijk. Daarom gaan we voor maatwerk: we helpen graag mensen op een manier die past.

Hoe werken we?

We werken met korte lijnen. Dus geen ingewikkeld gedoe, maar zoveel mogelijk rechtstreeks contact tussen mensen. We gebruiken zoveel mogelijk begrijpelijke taal. Snap je iets niet? Dan leggen we het met plezier voor je uit.

Werkgever
Groningen
11 - 25
nee


© 1999 - 2023 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063