Rubbermagazijn B.V.

Rubbermagazijn

Hartelijk welkom in onze online webwinkel. Fijn dat u ons een bezoek brengt. Rubbermagazijn is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring en expertise. Snelheid, service en klantgerichtheid: dat is waar het bij ons om draait. Onze deskundige medewerkers zijn ervaren, beschikken over gedegen productkennis en zijn altijd bereid om met u mee te denken. Zonder lange wachttijden aan de telefoon en ook per mail kunt u altijd snel onze reacties en antwoorden tegemoet zien.
Rubbermagazijn is een Nederlands bedrijf met diverse magazijnen in Nederland van waaruit wij direct kunnen leveren. Rubbermagazijn is tevens actief in de Belgische markt: www.rubbermagazijn.be / wallonie.rubbermagazijn.be

Niet alleen heeft Rubbermagazijn het grootste assortiment rubber- en aanverwante producten, wij hebben tevens de grootste voorraad in de Benelux waardoor wij vrijwel alle bestellingen direct kunnen uitleveren. Van trillingsdemper tot sportschoolvloer, van terrastegel tot oliebestendige slang: Rubbermagazijn heeft het allemaal, en indien gewenst worden uw producten keurig op maat gesneden. Door de veelzijdigheid van onze artikelen en het maatwerk dat wij leveren, zijn onze producten geschikt voor talloze doeleinden en worden ze toegepast in de meest uiteenlopende sectoren. In de industrie, scheepvaart, machinebouw, landbouw, bij bouwprojecten, in de automotive sector, maar ook in sport en recreatie, overal kunt u onze producten terugvinden.

Rubbermagazijn is specialist in technische rubber en kunststof producten. Ons brede kern assortiment bestaat uit producten als rubber platen, matten, afdichtingen, rubber slangen, profielen en de zogenaamde granulaat producten zoals terrastegels en speelplaatstegels. Daarnaast hebben wij bovendien een grote voorraad silicone slangen, PVC kliktegels, trillingsdempers en kabelbruggen in ons assortiment.

En wat Rubbermagazijn echt uniek maakt is de brede keuze uit celrubber en siliconen schuim producten. Met behulp van onze geavanceerde machines snijden wij moeiteloos en binnen 1 werkdag het celrubber en siliconen schuim op iedere gewenste maat.

Maatwerk en speciale producten

Bij Rubbermagazijn staat het realiseren van maximale klanttevredenheid en het bieden van ultieme service hoog in het vaandel. Naast leveringen uit voorraad van het meest uitgebreide assortiment aan rubber producten in de Benelux, bieden wij tevens klantspecifiek maatwerk aan.

Al uw producten kunnen wij middels onze hoogwaardige, computergestuurde machines netjes en professioneel op de juiste maat snijden. Platen, stroken, strips, blokken, ringen, matten en celrubber: wij snijden alles op de door de door u gewenste afmetingen.

Heeft u een product nodig en kunt u het online niet vinden? Neemt u dan a.u.b. contact met ons op. We gaan dan graag voor u op zoek

Werkgever
Zoetermeer
11 - 25
nee


© 1999 - 2022 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063