Remmerswaal Accountants & Adviseurs

Over Remmerswaal

Diensten

Remmerswaal Accountants & Adviseurs, kortweg Remmerswaal, biedt haar relaties een breed en geïntegreerd dienstenpakket aan op onder andere het gebied van accountancy, belastingen, bedrijfsadvies, loonadvies, administratieve dienstverlening, financieel interim management en personeelsmanagement.

Persoonlijk

Remmerswaal opereert vanuit regionale kantoren. Op deze wijze staan we letterlijk en figuurlijk dichtbij onze cliënten. Onze specialisten zijn op de hoogte van de regio en van de persoonlijke situatie van de cliënten. Een gesprek of telefonisch contact, het kan vaak onmiddellijk plaatshebben. En juist dat maakt het werken met Remmerswaal zo plezierig.

Professioneel

Als organisatie met 5 vestigingen in zuidwest Nederland bieden wij kennis en expertise vergelijkbaar met grotere accountantsorganisaties. Door interne en externe scholing, alsmede het onderling uitwisselen van ervaring neemt deze kennis en expertise binnen onze organisatie toe. Accountants werkzaam in onze organisatie zijn actief binnen diverse disciplines variërend van een (eenvoudige) particuliere boekhouding tot zeer complexe jaarrekeningen en belastingaangiften voor middelgrote en grote ondernemingen.

Particulieren

De juiste accountant inzetten betekent een oplossing op maat aanbieden. Lang niet iedere particulier zal gebruik wensen te maken van de diensten van een accountant. Toch zijn er veel gevallen denkbaar waarbij de inzet van een accountant nuttig en zinvol is en uiteindelijk voordelig uitvalt. Bovendien worden problemen met de fiscus via het inschakelen van een goede accountant voorkomen. Wij beschikken over specialisten die efficiënt, persoonsgericht en natuurlijk discreet particuliere boekhoudingen verzorgen. En waarschijnlijk incasseert de cliënt een aantal baten die bij hemzelf onopgemerkt waren gebleven. Zo verdient de ‘boekhouder’ zich nog terug ook, en de cliënt heeft het gemak ervan. Daarnaast kunnen wij de cliënt van persoonlijk advies voorzien omtrent vermogensplanning

Starters en doorstarters

Voor startende ondernemers is het financiële en fiscale landschap waarin ze terechtkomen een waar doolhof. Maar juist in de eerste jaren is het zo belangrijk te weten waar men staat. Ook de eerste groeifase kenmerkt zich door veranderingen die soms van dag tot dag plaatsvinden. De groei van eenmanszaak naar een bedrijf met personeel blijkt in veel gevallen zelfs ronduit lastig. Nieuwe, of zo u wilt, jonge ondernemers worden door de overheid aangemoedigd via allerlei fiscale voordelen. Die voordelen goed benutten scheelt letterlijk een ‘slok op een borrel’. Vanuit Remmerswaal bieden wij startende ondernemers, via begeleidingsprogramma’s, speciale en op maat gerichte aandacht. De ondernemer bepaalt natuurlijk op welke wijze en met welke intervallen wordt overlegd. Juist om startende ondernemers de ruimte te geven die nodig is, werken wij ook met speciale starterstarieven

Midden- en kleinbedrijf

In het MKB wordt een belangrijk deel van de Nederlandse boterham verdiend. Bekend is dat de ondernemers hard werken om vooruit te komen. Onontbeerlijk daarbij is de accountant die over de schouder van de ondernemer meekijkt. Niet alleen cijfers interpreterend, maar ook initiatieven ontplooiend en verbeteringen aanreikend. Binnen Remmerswaal Accountants & Adviseurs zijn specialisten op diverse terreinen actief. Als ondernemend kantoor, wars van bureaucratie, willen wij ondernemen met de ondernemer. Door uitwisseling van kennis en vaardigheden binnen de organisatie, zijn wij in staat op alle terreinen een uitgebalanceerde oplossing aan te bieden. Ook als de cliënt met zijn of haar startende onderneming voor strategische beslissingen staat, kan hij of zij terugvallen op de adviseurs van onze kantoren. Persoonlijk, professioneel en met aandacht voor uw specifieke situatie.

Handel, industrie en scheepvaart

De specifieke probleemgebieden waarmee handel, industrie en scheepvaart te maken hebben, spelen zich vaak niet meer binnen de eigen landsgrenzen af. Open grenzen, de euro, import- en exportbeperkingen en heffingen: ondernemers krijgen er volop mee te maken. Maar ook als er sprake is van uitsluitend binnenlandse activiteiten kunnen zich complexe vragen voordoen omtrent onder meer subsidieregelingen en arbeidskosten. Op zoek naar de juiste oplossingen zien wij een goed contact met de ondernemer als een randvoorwaarde. Afhankelijk van de vragen die rijzen, kan een accountant, een belastingadviseur of een salarisadministrateur de cliënt de best passende (en voordeligste) antwoorden aanreiken.

Remmerswaal kan beschikken over specialisten op velerlei terreinen, te onderscheiden in: accountants, belasting- en bedrijfsadviseurs, salarisadministrateurs en personeelsadviseurs.

Dat bedoelen we als we zeggen: “U krijgt de specialist die u verdient”, persoonlijk maar altijd professioneel.

Werkgever
Sint-Maartensdijk
11 - 25
nee


Vacatures van Remmerswaal Accountants & Adviseurs

© 1999 - 2020 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HEAO-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie