Rembrandt Corporate Services

WAT HEEFT UW ONDERNEMING NODIG?

Rembrandt Corporate Services focust zich op de vraag: “Wat heeft uw onderneming nodig?” Naarmate uw bedrijf groeit, komt u voor nieuwe uitdagingen te staan. Een betrouwbare partner met de juiste specialistische kennis kan dan het verschil maken.  Met meer dan 15 jaar ervaring in financiële dienstverlening, juridische vraagstukken en internationale wet- en regelgeving, ondersteunt Rembrandt Corporate Services gevestigde multinationals, Midden- en Kleinbedrijf en Start-ups in elk branche.

FINANCIELE DIENSTVERLENING MET TOEWIJDING

Als uw interne financiële afdeling assisteert Rembrandt Corporate Services u bij alle dagelijkse administratiewerkzaamheden: van payrolldiensten tot belastingaangifte, boekhouding en het opstellen van jaarrekeningen.

BETROUWBARE JURIDISCHE DIENSTVERLENING

Ieder bedrijf, los van de branch, markt of land waarin het opereert, krijgt te maken met veranderende wet- en regelgeving. Om een succesvol bedrijf te runnen moet u als ondernemer uw zakelijke juridische zaken op orde hebben. Rembrandt Corporate Services heeft een breed aanbod van juridische diensten zoals dagelijkse operationele bedrijfsactiviteiten, het opzetten en ontbinden van bedrijfsonderdelen en bijstand bij complexe juridische uitdagingen.

Werkgever
Amsterdam
11 - 25
ja


Vacatures van Rembrandt Corporate Services

© 1999 - 2021 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HEAO-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie