Priore accountants & belastingadviseurs

Over ons bedrijf

Priore is gestart op 1 januari 2001. Als ondernemende accountant en belastingadviseur is destijds gekozen voor een naam die de positie aangeeft van de cliënt. Een nummer dat een ieder nastreeft: de eerste. Dit getal geeft de prioriteit aan voor onze cliënt!

De opstart van Priore is begonnen in Heerenveen en kort daarna is in 2002 een vestiging geopend in Workum.

Hoe het begon…

Hoe het begon? Bijna zoals in een jongensboek. Met een flinke portie lef, doorzettingsvermogen en creativiteit startten we Priore met z’n vijven – op 1 januari 2001 – omdat we niet mee wilden in de ratrace van de grote accountancy kantoren. Wij wilden het anders doen: de klanten alle tijd en aandacht kunnen geven om hen op de best mogelijke manier te adviseren en zorgen uit handen te nemen. Daarom zijn we altijd bewust relatief klein gebleven. We begonnen in Heerenveen en openden in 2002 een vestiging in Workum. Die jongens van toen? Die zijn (op één na) nog steeds bij elkaar.

Drie-eenheid: klant-accountant-fiscalist

Iedere vorm van bedrijfsvoering heeft zowel financiële als fiscaal-juridische kanten. Daarom is in de samenwerking met onze klanten altijd een accountant én een fiscalist betrokken.

Voor wie werken wij?

Als vooruitstrevende ondernemers met oorspronkelijke oplossingen werken wij graag voor en samen met ambitieuze ondernemingen in iedere sector of branche. Tot onze klanten behoren kleine en middelgrote bedrijven, het mkb in de volle breedte, internationaal opererende ondernemingen, maar ook overheden en non-profitorganisaties.

Duurzaam denken en doen

Uiteraard erkennen we bij Priore onze verantwoordelijkheid voor mens, dier en milieu, ook voor de generatie van morgen. Wij geven uitvoering aan deze verantwoordelijkheid door gebruik te maken van huisvesting met energielabel A, door werkmethoden die bijdragen aan een beter milieu en door het inzetten van innovatieve toepassingen voor het efficiënt gebruiken van grondstoffen en het minimaliseren van afval.

Werkgever
Heerenveen
11 - 25
nee
2001


© 1999 - 2024 HEAO-banen.nl is een onderdeel van Jobsonline B.V. - All Rights Reserved