PanterGroep

Pantergroep is een gecertificeerde, landelijk werkende arbodienst met 35 spreekuurlocaties. Opgericht in 2003 te Drachten waar onze backoffice nog steeds elke dag met veel plezier onze professionals die vanuit kantoor Culemborg werken ondersteunen. Al onze medewerkers, waaronder casemanagers, arbeidsdeskundigen, veiligheidskundigen, bedrijfsartsen etc, zijn in vaste dienst waardoor de continuïteit van onze dienstverlening aan werkgevers en hun medewerkers geborgd is.

Kenmerkend voor Pantergroep is dat wij met korte lijnen werken en wij altijd direct bereikbaar zijn voor onze klant werkgevers en hun medewerkers. Dat u en uw medewerkers ons snel en direct kunnen bereiken vinden wij zeer belangrijk.

Het voorkomen van verzuim vanuit een risico gestuurde aanpak is onze missie. Simpel gezegd: “voorkomen is beter dan genezen”.

Samen met u en uw medewerkers zorgen we ervoor dat er veilig en gezond gewerkt wordt zodat verzuim een uitzondering wordt in plaats van een gewoonte. Pantergroep is uw partner wanneer u kiest voor deze win-win situatie.

Werkgever
Culemborg
0 - 1
nee
2003


Vacatures van PanterGroep

© 1999 - 2020 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HEAO-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie