O2 Accountants

Zonder goede bemanning kan een schip niet varen.

O2 Accountants staat voor professionaliteit, pragmatisch en toegevoegde waarde. Wij hebben een open en transparant gesprek met onze klant. Pas als je weet wat een klant bezighoudt, kun je doelgericht en efficiënt adviseren. Hierbij denken wij als accountants en handelen als ondernemers. Altijd met persoonlijke aandacht, tijd en focus.

Met deze focus streven we onze visie na. Bouwen aan een duurzame relatie met onze klanten, gebaseerd op wederzijds respect en een pro-actieve houding ten aanzien van onze klant en regelgeving.

Wij hebben een platte organisatie-structuur met korte lijnen. Onze werksfeer is open en informeel, onze werkwijze pragmatisch en doelgericht. Een sterk team met vier partners in de directie,  allen afkomstig vanuit een Big Four omgeving en meer dan 30 medewerkers. Bij ons werken uitsluitend ervaren en goed opgeleide mensen, die servicegericht en betrokken zijn. Daardoor zijn we flexibel en kunnen snel schakelen, doordacht en doelgericht.

Wilt u meer weten? Een kop koffie staat altijd voor u klaar. Mocht er aanleiding zijn voor een uitgebreide kennismaking, dan doen wij dit graag op een wijze die passend is. Persoonlijk nemen we de tijd om een rondje met u te varen op één van de waterrijke locaties ergens in Nederland.

Werkgever
Culemborg
26 - 50
nee


© 1999 - 2019 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HEAO-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie