Nieuw Leven Facility Groep B.V.

Waar wij voor staan

We vinden een transparante en duurzame relatie met onze opdrachtgevers en medewerkers zeer belangrijk. Daarnaast zijn deskundigheid en het leveren van hoogwaardige kwaliteit de speerpunten van onze organisatie. Hierdoor ontzorgen we onze opdrachtgevers op alle aspecten van schoonmaak, onderhoud en andere facilitaire diensten.

Onze missie

Wij zijn een betrokken facilitair dienstverlener die constant werkt aan een eerlijke en duurzame relatie met onze opdrachtgevers en medewerkers. Deskundigheid en het leveren van hoogwaardige kwaliteit zijn de speerpunten van onze organisatie. Hierdoor ontzorgen we onze opdrachtgevers op alle aspecten van schoonmaak, onderhoud en andere facilitaire diensten.

Onze visie

Nieuw Leven Facility Groep is een innoverende facilitaire dienstverlener die behoord tot de top 25 van schoonmaakbedrijven in Nederland. Diversificatie, investeren in mens & technologie en maatschappelijk verantwoord ondernemen maakt de organisatie uniek in de branche en een toonzetter voor menig schoonmaakbedrijf.

Het ontstaan van Nieuw Leven Facility Groep

Nieuw Leven Facility Groep (voorheen Nieuw Leven B.V.) was onderdeel van ‘De Gast Schoonmaakbedrijven’, een bekende naam in de Nederlandse schoonmaakgeschiedenis.In 1917 is familie De Gast verder gegaan onder de naam ‘G.A. de Gast Schoonmaakbedrijf’ en het bedrijf verwierf bekendheid door het schoonmaken van kerken, theaters, studio’s en kantoren.   Peter de Gast Sr.† groeide van jongs af mee in het familiebedrijf. In 1990 koppelde hij Nieuw leven B.V. los van ‘De Gast Schoonmaakbedrijven”, zodat hij zijn eigen intuïtie en de visie van zijn vader kon opvolgen. Dit deed hij in samenwerking met zijn vrouw Ans de Gast, zoon Peter de Gast Jr. En Fabian Belderbos. Nieuw Leven B.V. groeide door tot een groot allround facilitair dienstverlener die alle takken van de branche behartigd. Sinds 2016 opereert het bedrijf onder de naam Nieuw Leven Facility Groep en ontzorgen zij klanten volledig door ook hospitality diensten in eigen beheer aan te bieden.

Werkgever
Diemen
6 - 10
nee


Vacatures van Nieuw Leven Facility Groep B.V.

© 1999 - 2021 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HEAO-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie