Makelaardij Visser

Makelaardij Visser, gevestigd aan de Hoofdweg in Bellingwolde, biedt meer dan één dienst. Bij ons kunt u namelijk niet alleen terecht voor het (ver)kopen van woning(en), maar ook voor uw verzekeringen en hypotheek. Daarnaast helpen we u ook graag met uw bankzaken. Wij zijn namelijk Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

Heerlijk wonen volgens uw eigen wensen. 

Het kopen of verkopen van een huis is een belangrijke beslissing in uw leven waar vaak veel geld mee gemoeid gaat. Het is dan ook verstandig om u te laten bijstaan door een deskundige makelaar, die goed luistert naar uw wensen.

Zorgeloos genieten met een verzekeringspakket op maat. 

Het leven zit vol risico’s en gevaren, kleine en grote. Bijvoorbeeld een kras op uw auto, een bal door een ruit, of erger: een aanrijding, brand of langdurige ziekte. Tegen vrijwel al deze risico’s kunt u zich verzekeren en meer natuurlijk!

Zorgeloos wonen met een passende hypotheek. 

Als u een huis koopt of dat graag wilt doen, heeft u in de meeste gevallen een hypotheek nodig. Maar wat is de best passende hypotheek? Wij adviseren en begeleiden u van begin tot eind: van offerteaanvraag tot en met het passeren van de akte.

Bankieren zoals u dat wilt.

Ook voor bankzaken kunt u bij ons terecht. Al sinds 1960 adviseren wij u over de bancaire producten van RegioBank. Wij blijven daarin trouw aan de belofte van RegioBank; een bank in de buurt. Met ons kleinschalig, professioneel en persoonlijk kantoor bieden wij u de mogelijkheid uw bankzaken in de buurt te regelen, mét persoonlijke service.

Natuurlijk in combinatie met alle moderne gemakken als Internetbankieren en een Mobiel Bankieren app. U kunt dus bankieren zoals u dat wilt; door langs te lopen bij ons kantoor of het zelf te regelen!

Werkgever
Bellingwolde
11 - 25
nee
1960


Vacatures van Makelaardij Visser

© 1999 - 2021 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HEAO-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie