Kromhout, accountants en belastingadviseurs

Adviseren en plannen blijft mensenwerk

Wij zijn een solide accounts- en belastingadvieskantoor in de Haarlemmermeer, Duin- en Bollenstreek. We hebben een breed aanbod van financiële adviesdiensten. Van ons kunt u natuurlijk dat verwachten wat ook andere reguliere accountants en belastingadviseurs aanbieden. Wij bieden echter meer dan dat alleen. Als één van de weinige kantoren in onze regio heeft Kromhout deze diensten ook daadwerkelijk in eigen huis. Dat bespaart u tijd en geld.
Als geen ander kunnen wij mede daardoor met onze klanten meedenken in situaties die hen zowel persoonlijk als zakelijk bezig houden. Wij overzien voor beide situaties de financiële consequenties. Wij zijn specialisten op het terrein van salaris, inkomen, pensioen, personeel en fiscus. Onze grote troef is een goede financiële planning, ook persoonlijk. Niet alleen grotere organisaties, maar juist ook ondernemers uit het MKB profiteren maximaal van onze veelzijdigheid.
Door onze bescheiden omvang blijven de lijnen kort en voelen we ons sterk betrokken bij onze klanten en hun prestaties. We schakelen snel, leven ons sterk in uw situatie en zijn altijd bereikbaar voor een persoonlijk advies.

Informeer gerust bij onze klanten naar onze service en reputatie. Zij zijn onze beste ambassadeurs. Dankzij hun tevreden aanbevelingen zijn we gegroeid naar wat we nu zijn. Daar zijn we trots op.

Lig niet wakker van dilemma’s. Wij bieden u het juiste inzicht voor een heldere keuze.
Hoe digitaal ons papierwerk ook is, bij Kromhout blijft een goed advies altijd mensenwerk.
Maak gewoon eens afspraak met ons voor vrijblijvende persoonlijke kennismaking. 

Kromhout, accountants en belastingadviseurs, is lid van:

Kromhout, accountants en belastingadviseurs, sponsort


  • Museum de Zwarte Tulp
  • Stichting D.W. Lefeber Memory 1894-1979
  • F.C. Lisse
  • Koninklijke Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur (KAVB)
Werkgever
Lisse
11 - 25
nee


© 1999 - 2019 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HEAO-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie