Growers Packers B.V.

Kwaliteit & Smaak zijn onze trots en passie

Bij Growers Packers streven wij continu naar een hoge kwaliteit, uitgebreide keuze, goede prijs en uitstekende dienstverlening. Met meer dan 25 jaar ervaring bent u bij ons in goede handen.

Bij alles wat wij doen, streven wij naar een goede kwaliteit en richten we ons op smaak, uiterlijk en houdbaarheid. Dit levert automatisch betere resultaten op voor onze klanten en telers.

Met onze slogan “First time Right every time’’, ‘vanaf de eerste keer goed en dat elke keer opnieuw’, onderstrepen we onze kwaliteitsmentaliteit.

Onze missie is om uw klanten te laten genieten van een optimale kwaliteit. Daarom wordt alle groente en fruit verpakt conform uw wensen, speciaal gelegd, geseald of met deksel, gelabeld en op verzoek voorzien van extra promotiestickers etc.

Leveranciers
We streven naar een langdurige samenwerking met betere resultaten met de focus op kwaliteit, ondersteuning, koelketen, efficiëntie & ‘daden zijn belangrijker dan woorden’.

Klanten
Ons doel is om uw ‘preferred supplier’ te worden en blijven en u 52 weken per jaar, 7 dagen per week te voorzien van een geselecteerd assortiment van het betere dat fruit en groeten te bieden heeft.

We zijn ons bewust van het belang van herhaalaankopen door de terugkerende klant, daarom richten we ons op smaak en houdbaarheid.

Een solide klantenbasis en lage vaste kosten bieden zekerheid aan onze leveranciers.

Wij zijn ervan overtuigd dat u met Growers Packers betere resultaten zult behalen. Bij alles wat wij doen, streven wij ernaar uw verwachtingen te overtreffen!

Bedrijf

Growers Packers pakt de zaken van het begin tot het eind goed aan en klaart de klus naar tevredenheid. Wij zijn ervan overtuigd dat als je met passie werkt, de rest zich op een natuurlijke wijze ontwikkelt.

Growers Packers is continu bezig om de hoogst haalbare kwaliteit en service te leveren voor onze afnemers en voor de consumenten

Werkgever
Groede
11 - 25
nee


Vacatures van Growers Packers B.V.

© 1999 - 2020 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HEAO-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie