Green Mushroom Farm B.V.

Over ons

In de afgelopen 20 jaar heeft Green Mushroom Farm zich ontwikkeld als één van de marktleiders op het gebied van verse eetbare wilde en gekweekte paddenstoelen. Door ons uitgebreid netwerk, wereldwijd, zijn we in staat om jaarrond kwaliteit en kwantiteit te garanderen.
Voor leveringen aan eindgebruikers, meestal via supermarkten, is dat van het allergrootste belang.
Door rechtstreekse leveringen vanuit onze eigen productie in o.a. Zuid-Korea, Balkan landen, Nederland en USA kunnen wij lange termijn prijsafspraken maken wat belangrijk is i.v.m. planning van acties.

Passie

Steeds meer consumenten kiezen voor gezond en bewust omgaan met eten. Paddenstoelen spelen hierin een steeds grotere rol. Daarom is het voor Green Mushroom Farm van belang om dit groeiende bewustzijn onder de consument te stimuleren.
Ons doel is dan ook om zoveel mogelijk consumenten de invloed van paddenstoelen op de gezondheid te laten zien. Dit doen wij door nauw samen te werken met vooraanstaande wetenschappers. Voor ons is belangrijk dat wat we over paddenstoelen vertellen ook wetenschappelijk onderbouwd is.

Kwaliteit

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Green Mushroom Farm voelt zich sterk betrokken bij mens en milieu. We willen een gezond en eerlijk product leveren, met zo min mogelijk effect op het milieu. Alle producten die het Green Mushroom Farm label dragen, worden geproduceerd onder streng toezicht van de kwaliteitsdienst van Green Mushroom Farm. Ze voldoen aan de meest vergaande kwaliteitscertificeringen.

De International Food Standard (IFS)
Green Mushroom Farm is een paddenstoelen leverancier die dagelijks wilde en gecultiveerde paddenstoelen van topkwaliteit levert aan groot- en kleinverbruikers, zoals zorginstellingen en horecaondernemingen in heel Europa. Als onderneming in de voedingsmiddelenindustrie voelen wij ons sterk betrokken bij mens en milieu. Het IFS-beleid binnen de onderneming is zodanig opgesteld dat er een continue beweging is die een positieve bijdrage levert aan de consument en zijn leefomgeving.

  • Certificaat
  • SKAL Certificaat
Werkgever
De Lier
11 - 25
nee


© 1999 - 2019 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HEAO-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie