Globe Benelux B.V

De GLOBE groep is opgericht in 1986. Sinds die tijd houden wij ons bezig met het ontwerpen, de productie, het advies en de verkoop van luchtmotoren, gasboosters, hoge druk testpompen en -systemen.

Binnen de GLOBE groep bevinden zich twee verschillende specialismes. GLOBE Airmotors richt zich op de verkoop van de luchtmotoren en GLOBE Test Equipment op de verkoop van de hogedruk testpompen en -systemen.

In 2012 hebben wij een Duitse verkoopvestiging aan onze groep toegevoegd. Hier zijn wij erg trots op. Naast de Duitse vestiging hebben wij een uitgebreid netwerk van distributeurs. Dit netwerk heeft zich inmiddels verspreid over grote delen van de wereld. Als specialist onderhouden wij een intensief contact met onze klanten, vestigingen en distributeurs. Een goede bedrijfssfeer en een uitstekend niveau van service en kwaliteit, staan bij ons hoog in het vaandel.

Als deskundig team met veel ervaring staan wij voor u klaar om u te helpen met alle vraagstukken over luchtmotoren, hoge druk testsystemen en alles wat hieraan gerelateerd is. Een groot voordeel is dat wij de producten zelf produceren. Hierdoor weten we niet alleen precies wat we verkopen, maar hebben we ook de mogelijkheden om de producten precies op maat te kunnen maken.

De GLOBE groep hanteert een zeer hoge standaard als het gaat om de kwaliteit van onze producten. Pneumatische aandrijvingen worden vaak in explosiegevaarlijke omgevingen toegepast. Om deze hoge standaard te kunnen waarborgen hebben wij al onze luchtmotoren inclusief tandwielkasten ATEX gecertificeerd. Om onze werkprocessen en kwaliteit te waarborgen zijn wij ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Om een duidelijk beeld te schetsen van wat wij kunnen bieden, hebben wij een breed leveringsprogramma opgezet. Hiernaast ziet u een overzicht waaruit ons programma bestaat.

Werkgever
Alphen aan den Rijn
0 - 1
nee
1986


Vacatures van Globe Benelux B.V

© 1999 - 2021 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HEAO-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie