Durum Company NL B.V.

Durum Company NL is door de jaren heen een begrip geworden op het gebied van de productie van hoogwaardige Tortilla’s in Nederland. Het succesgeheim van Durum Company NL ligt in de ambitie om klanten  natuurlijke, hoogwaardige en exclusieve producten te leveren. Duurzaam ondernemen en kwaliteit zijn twee belangrijke kernbegrippen binnen de bedrijfsvoering van Durum Company NL. Wij zijn continu bezig met het implementeren van hogere productveiligheid en productkwaliteit normen.

ONZE PRODUCTEN

Wij stellen de wensen en behoeften van onze klanten centraal.  Wij hebben een uitgebreid assortiment voor iedere doelgroep; horeca, retail, groothandel, ziekenhuizen, scholen, cateringen, luchtvaartmaatschappijen etc. Durum Company NL levert  meerwaarde door innovatieve, gezonde en hoogwaardige producten te bieden aan haar klanten. Onze tortilla’s are made with love in Zaandam to All Over the World.

PRIVATE LABEL

Naast ons uitgebreide productassortiment bieden wij klanten ook de mogelijkheid om onder Private Label onze tortilla’s af te nemen. Wij produceren diverse soorten en formaten tortilla’s en helpen onze klanten met het ontwikkelen van nieuwe smaken. Ons private label is uitermate geschikt voor leveranciers die kwalitatieve en gezonde tortilla’s willen aanbieden onder een eigen merknaam.

Werkgever
Westknollendam
11 - 25
nee


Vacatures van Durum Company NL B.V.

© 1999 - 2020 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HEAO-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie