Ascol Verzekeringen

Bij Ascol Verzekeringen uit Mijdrecht houden we van een persoonlijke aanpak. Wij geven graag advies op maat op het gebied van verzekeringen. Wij gaan voor een langdurige relatie. Immers, samen kom je verder!

Sinds 1988 verzorgen wij als onafhankelijk financieel adviseur verzekeringen voor bedrijven en particulieren. Wij zijn gevestigd in Mijdrecht en werken voor bedrijven en particulieren in Mijdrecht, Vinkeveen en Wilnis. Maar ook buiten de Ronde Venen adviseren wij je graag!

Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van schade- en inkomensverzekeringen. Wij willen je dan ook graag helpen met het indekken van de juiste risico’s onder de best passende voorwaarden.

Door zowel bedrijven als particuliere klanten wordt Ascol Verzekeringen gewaardeerd als een eerlijke, no-nonsense adviseur. Als dienstverlener die nog weet wat service is en altijd net een stapje verder gaat. Als echt onafhankelijke adviseur zijn wij altijd op zoek naar de beste oplossing voor jou. Professioneel én persoonlijk, juist dat maakt ons, Ascol Verzekeringen, anders. Zeker weten!

Werkgever
Mijdrecht
6 - 10
nee
1988


Vacatures van Ascol Verzekeringen

© 1999 - 2021 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HEAO-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie