Akertech Adviseurs B.V.

Akertech: compleet aanbod van specialisten en innovatieve tools

Allround adviesbureau openbare ruimte

Akertech begon in 1996 als civieltechnisch ingenieursbureau. Job van den Aker richtte dit bureau op vanuit zijn passie voor ruimte. Zijn onderneming begon al snel te groeien en werd steeds meer een allround bureau voor advies in openbare ruimte. Inmiddels werken we vanuit verschillende adviesgroepen nauw samen, zodat we een complete dienstverlening kunnen bieden.

In 2022 is Akertech overgenomen door investeerders en is de dagelijkse leiding overgedragen aan algemeen directeur, Harm Timmerman. Ondanks de overname is Akertech als club onveranderd gebleven. We hebben nu twee vestigingen (‘s-Hertogenbosch en Arnhem) en ruim 20 collega’s. Projectmanagers, projectleiders, ingenieurs, werkvoorbereiders en adviseurs: allemaal met hart voor ruimte.

Van vraagstuk naar oplossing

Collega’s hebben ieder hun eigen specialiteit en schakelen elkaar in als andere expertise vereist is. We werken voor ieder project met een daarvoor samengesteld team, zodat we snel kunnen schakelen. Zo kunnen we werken vanuit een vraagstuk naar een oplossing. Met alle tussenstappen die daarbij komen kijken. Zoals onderzoek naar de beste aanpak en het realiseren van burgerparticipatie.

Proactief advies, innovatieve tools

Onze mensen zijn specialisten uit de branche en de meeste werken al jaren voor Akertech. Zij kennen onze klanten en werken al lang met hen samen. Deze nauwe samenwerking maakt dat we ook proactief kunnen adviseren. We weten wat er in de verschillende branches speelt en doen op basis daarvan onderzoek naar innovatiemogelijkheden. Met als resultaat: praktische tools die onze klanten verder helpen.

We ontwikkelende bijvoorbeeld tools voor het vraagstuk klimaatadaptatie (klimaatstresstest), om de samenwerking te stroomlijnen (samenwerkingsmonitor) en om de participatie te optimaliseren (participatiemodel).

Altijd in ontwikkeling

Ook investeren we in de ontwikkeling van onze eigen mensen. En daar plukt u als klant de vruchten van. We delen onze kennis vanuit verschillende adviesgroepen met elkaar in trainingen en workshops. Via onze Academy volgen collega’s vakinhoudelijke scholing om up-to-date te blijven. Daar werken zij ook aan hun persoonlijke ontwikkeling en ambities.

Detachering met Akerflex

We hebben intensief contact met onze klanten en krijgen zo ook mee wat er bij hen intern speelt. Zo hoorden we vaak terug dat een klant (tijdelijk) een extra kracht zocht voor uiteenlopende functies.
Omdat we een netwerk van betrokken zzp’ers hebben, kunnen wij die vaak met onze klanten in contact brengen. Om dit nog soepeler te laten verlopen, startten we in 2012 met onze interimtak Akerflex. Inmiddels hebben we al voor verschillende bedrijven en organisaties een match gevonden en de detachering verzorgd.

Werkgever
's-Hertogenbosch
11 - 25
nee
1996


© 1999 - 2023 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved