Administratie- en Belastingadviseurs Dijkland

Over ons

Dijkland administratie- en belastingadviseurs is al ruim 20 jaar actief in het midden- en kleinbedrijf. Onze cliënten bevinden zich in de detailhandel, klein- en groothandel, dienstverlening, bouwsector en de agrarische sector.

Wij onderscheiden ons in de markt door onze persoonlijke aandacht voor u als cliënt. Naast de dienstverlening van al onze medewerkers heeft u één contactpersoon die uw persoonlijke aanspreekpunt is. Deze ondersteunt u bij het nemen van strategische beslissingen en doet dit met behulp van de door ons verzorgde financiële rapportages.

Ruim 200 bedrijven bij u in de regio werken zo al jaren heel prettig samen met Dijkland. Dijkland is uw dagelijkse partner in business waar u op elk moment van de dag op terug kunt vallen. Dijkland kent uw bedrijf en staat u bij met de best passende oplossingen en adviezen.

Dijkland haalt veel voldoening uit het werken voor éénmansbedrijven en ZZp’ers die (willen) uitgroeien tot organisaties met meerdere werknemers. Onze jarenlange ervaring in het laten groeien van bedrijven, biedt  ondernemers extra ondersteuning en goed advies bij het nemen van de juiste beslissingen gericht op de toekomst.

Werkgever
Haaften
11 - 25
nee
1997


Vacatures van Administratie- en Belastingadviseurs Dijkland

© 1999 - 2023 HEAO-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063